Mayis Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Karaman ili Kamu Hastanelerinin aylik performanslarinin degerlendirildigi “Verimlilik Degerlendirme” Toplantilarinin 5. Si bugün Genel Sekreterlik toplanti salonunda düzenlendi.

Mayis Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Kamu Hastaneleri Karaman Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu yaptigi açilis konusmasinda seçim öncesi sonrasi derken duragan bir dönem geçirdiklerini ancak bundan sonra yeniden birlik olarak hizlarinin ivme kazanmasi gerektigini belirtti.
Karaman Devlet Hastanesine anjiyo cihazinin geldigini ve en kisa zamanda açik kalp cerrahisinin Karaman’da yapilmaya baslanmasiyla ilimiz için büyük bir eksigin giderilecegini vurguladi. “Yatirimlarimiza devam edecegiz” diyen Dr. Ayhan Erenoglu yogun bakim yatak sayilarimizin doluluk oranlarindan dolayi yatak sayilarinda revizyona gidebileceklerinin sinyalini verdi. Hastaliklarinin son dönemlerinde evde bakimi zor olan hastalarin tedavi ve bakimlarinin hastane ortaminda devam etmesi için “palyatif bakim” kliniginin Karaman Devlet Hastanesinde açilmasi için yetkililerden hazirliklarin biran evvel tamamlanmasini istedi.
Ayhan Erenoglu konusmasina söyle devam etti: “ Kurumlarimizin majör ihtiyaçlarini giderecegiz. Il Özel Idaresi tarafindan ESWL ( Kapali Böbrek Tasi Kirma )Cihazinin ya da mamografi cihazinin alinmasi yönünde görüsmelerimiz oldu. Saglik yatirimlari planlari arasina aldilar. Diger taraftan Ermenek Devlet Hastanesinin insaatinin % 80’i tamamlanmis durumda. Insaat süratle devam ediyor. Bundan sonraki süreç daha önemli. Iç donanim planlama tasinma islemleri büyük ugras gerektirecek”
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu Birlige yeni katilan Uzman Hasibe Ceyhan’i da salondakilere tanittiktan sonra kendisine hos geldin diyerek basarilar diledi.
Verimlilik Degerlendirme toplantisi hastanelerin mayis ayi sunumlariyla devam etti. Kamu Hastaneleri Verimlilik Birim Sorumlusu Fatma Koca Akkus’un Saglik Bakanliginin Kamu Hastaneleri Verimlilik Degerlendirme Karnelerinde yaptiklari degisikliklerle ilgili konu anlatimiyla sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284