Mümine Hatun Hastanesi, Eczacilari Konuk Etti

Ilimizde saglik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Özel Mümine Hatun Hastanesi yönetimi Demosan Otel’de verilen bir kahvaltida eczacilari agirladi.

Mümine Hatun Hastanesi, Eczacilari Konuk Etti
Mümine Hatun Hastanesi Bashekimi Dr. Yunus Yilmaz, hastanenin her geçen gün kendini yenileyerek gelismeye devam ettigini belirterek, “Karaman halkina kaliteli bir saglik hizmeti verebilmek amaciyla tüm imkanlari sunduk. Uzman doktor kadromuz, tibbi cihaz donanimlarimizla hastanemiz Karaman’in tercih ettigi kurumlardan olmustur. Doktorundan, eczacisina hepimiz insan sagligi için çalisiyoruz” dedi.
50. Bölge Eczacilar Odasi Baskani Osman Ünsal’da, doktorlari isimlerini hastalara yazdiklari reçetelerden bildiklerini belirterek, böyle bir bulusmayi saglayan Mümine Hatun Hastanesi yönetimine tesekkür etti. Ünsal, “Bir kentin kalitesini belirten parametrelerden birisi de saglik alanidir. Biz hep birlikte saglik hizmeti veriyoruz. Bu hizmeti verirken birlik ve beraberlik içerisinde olursak vatandasimiza daha kaliteli bir saglik hizmeti vermis oluruz” diye konustu.
Hastane Yönetim Kurulu üyesi Dr. Resit Uzunköprü’de hastanenin ilk dönemlerinde kötü yönetilmesinden dolayi imajinin zedelendigini belirterek, “Biz bu imaji düzeltmek ve halka kaliteli bir saglik hizmeti verebilmek için yönetime geldik. Geçmisten tamamen arinmis, son derece çaliskan ve dürüst kisilerden olusan yönetimimiz bu imaji yikmak için çok yogun bir çaba göstererek hastaneyi doktorundan, yönetim kadrosuna kadar bastan asagi yeniledik” dedi.
Hastane Yönetim Kurulu Baskan Vekili Faysal Aslan’da, aslen Batman’li olduklarini ve 20 yildan buyana Kazakistan’da sanayi alaninda yatirim yaptiklarini belirterek, “Sirket olarak Kazakistan’daki yatirimlarimizin yaninda ülkemize hizmet etmek istedik. Kendi alanimizin disinda saglik sektörüne girerek memleket farki gözetmeksizin ülkemize hizmet etmek amaciyla Karaman’da Mümine Hatun Hastanesi’nin yönetimini devraldik. Ülkemize, insanimiza saglik konusunda güzel hizmetler vermeyi amaçliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284