Mümine Hatun Hastanesi Yeni Kadrosuyla Tam Tesekküllü Hastane Konuma Geldi

Hastane yönetimi hafta sonunda Eredem Park Kafe’de kahvaltili bir basin toplantisi düzenleyerek hastanenin durumuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Mümine Hatun Hastanesi Yeni Kadrosuyla Tam Tesekküllü Hastane Konuma Geldi
Özel Mümine Hatun Hastanesi Bashekimi Dr. Yunus Yilmaz, niyetlerinin halkin Konya ve diger illerde aradigi kaliteli saglik hizmetini Karaman’da sunmak oldugunu belirterek, “Suana kadar bu hedefe büyük ölçüde ulastigimizi tahmin ediyorum. Göreve geldigimiz andan itibaren yaklasik 40 bin hastaya poliklinik hizmeti, 800 hastaya ameliyat, bin 574 yatan hastaya medihal tedavi vermis bulunmaktayiz. Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesinde göreve basladigim Mayis ayindan buyana memnuniyet verici gelismeler oldu. 3 acil hekimi ve 16 uzman hekimle de kadromuz güçlendi. En gelismis teknolojik ürünler olan tomografi, MR, kolonoskopi ve endoskopi, 4 boyutlu USG, Plazma, Kinetik, EEG, EMG, EKO ve Holter, Fako cihazi ile beraber 2 ameliyathane ve üç farkli yogun bakim ünitesiyle donanimli acil ekipmaniyla hizmet agimiz güçlenmistir. Son olarak mevcut uzman hekim kadromuza katilan Beyin Cerrahi Doç. Dr. Gülsah Bademci ile Fizik Tedavi uzmanimiz Dr. Ergün Bogaç 1 Aralik’tan itibaren hasta kabulüne baslayacaklardir. Hastanemizde geçtigimiz günlerde yönetim degisimi yapildi. Yeni Yönetim Kurulu Baskanimiz Kasim Aslan, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Resit Uzunköprü ve insaat müheahhidi Ibrahim Öztürk’ten olusuyor. Hastanemizin ekonomik olarak güçlü kimlik olarak sevilen sayilan güvenilen bir yönetime kavusmus olmasi bizleri mutlu etmistir. Yönetim Kurulu Baskanimiz Kasim Aslan bey Kazakistan’da büyük fabrika isletmeleri bulunan bir isadamidir. Bundan sonraki yatirim agirligini kendi ülkesine çeviren samimi iyi niyetli bir isadamimiz. Ilk yatirimini da Karaman’a yapti. Suanda geçmis yönetime ait hiç kimsenin hissesi bulunmamaktadir” dedi.
Yilmaz, hastanede ayrica sari basin karti sahibi basin mensuplarina da indirim kolayligi getireceklerini sözlerine eklerken hastanede obezite, hipertansiyon, diyabet, ostroporoz ve saglikli beslenme konularinda her Cumartesi 08.30-10.00 saatleri arasinda düzenli olarak halka açik ücretsiz egitim seminerleri verildigini belirtti.
Özel Mümine Hatun Hastanesi hekim kadrosu söyle;
Beyin Cerrahi Doç. Dr. Gülsah Bademci
Iç Hastaliklari Uzmani Dr. Yunus Yilmaz
Kadin Hastaliklari ve Dogum uzmani Op. Dr. Sule Kiray
Genel Cerrahi Uzmani Op. Dr. Murat Temraz Urlu
Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Uz. Dr. Fadime Öcal
Kulak Burun Bogaz Hastaliklari Op. Dr. Cengiz Topel Kara
Göz Hastaliklari Op. Dr. Salih Kamadan
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uz. Dr. Ergün Bogaç
Gögüs Hastaliklari Uzm. Dr. Mahmut Esat Koyuncu
Üroloji Op. Dr. M. Resit Uzunköprü
Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Ahyed Barik
Kardiyoloji Uz. Dr. Hüseyin Yüzgeçer
Nöroloji Uzmani Dr. Mustafa Ar
Acil: Dr. Hasan Hüseyin Yalçin, Dr. Ismail Eren Birol, Dr. Mustafa Gövesli
Radyoloji Uz. Dr. Banu Sensoy Serbetçi
Anestezi ve Reanimasyon: Uz. Dr. Cahit Yetiskin
Biyokimya Uz. Dr. Haluk Sargin
Diyetisyen Nesrin Ince
Hastane yönetimi ise su isimlerden olusuyor.
Yönetim Kurulu Baskani Kasim Aslan
Yönetim Kurulu Baskan Vekili Faysal Aslan
Bashekim Dr. Yunus Yilmaz
Bashekim Yardimcisi Dr. M. Resit Uzunköprü
Isletme Müdürü Mustafa Çalmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284