Mümine Hatun Hastanesi’nde Değişim Başladı

İlimizde uzun yıllardır özel sağlık sektöründe hizmet veren ve Karamanlıların en çok tercih ettiği kurumların başında gelen Mümine Hatun Hastanesi, yönetim değişikliğinin ardından yenilenen ve değişen yüzüyle Karamanlılara yeniden hizmet vermeye hazırlanıyor.

Mümine Hatun Hastanesi’nde Değişim Başladı

Özel Mümine Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Polat, gazetemizi ziyaret ederek hastanenin durumuyla ilgili olarak bilgiler verdi.
Polat, “Değişimi hisset Karaman sloganıyla çıktığımız yolda ilk olarak personel eksikliğimizi gidermek için eleman alımına başladık. Eksilen Doktor kadromuzu güçlendirmek için deneyimli ve tecrübeli hekimlerimizle görüşmelerimizi yaptık. Ayrıca hastanenin ismini değiştirmek içinde gerekli yazışmalarımızı yaptık. Bundan böyle Özel Karaman Hastanesi olarak Karamanlıların hizmetinde olacağız. Bir hekim olarak sağlığın çok önemli olduğunu biliyorum ve bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Güçlü kadromuzla hasta kabullerimiz devam ediyor. Tüm Karaman halkını değişimi hissetmeye davet ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammer   Top  Karaman
Muhammer Top Karaman - 7 yıl Önce

Sayın sorumlular dökme ile kuyu dolmaz demiş büyüklerimiz torpille işe alırlarsa öyle olur ??????????????????

SIRADAKİ HABER

banner284