Mümine Hatun Hastanesi’nin Hekim Kadrosu Büyüyor

Ilimizde 5 yildir Özel saglik hizmeti veren Mümine Hatun Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Son olarak uzun yillar Devlet Hastanesi’nde görev yapan Karamanlilarin sevdigi bir doktor olan Ortopedi Uzmani Murat Tosun, Mümine Hatun kadrosuna dahil oldu.

Mümine Hatun Hastanesi’nin Hekim Kadrosu Büyüyor

Konuyla ilgili olarak Mümine Hatun Hastanesi Genel Müdürü Faysal Aslan yaptigi açiklamada, “Mümine Hatun Hastanesi olarak hizmet vermeye basladigimiz son 5 yil içinde Karaman halkina en iyi hizmeti vermek için hep en iyisini yapmaya çalistik. Çalistigimiz alan insan sagligi oldugundan ve hata kabul etmediginden tedavi öncesi teshis asamasinda, radyoloji bölümünü son teknoloji ve güçlü cihazlarla donattik örnegin açik mr (emar) lara göre çözünürlügü 7 kat fazla olan 1.5 tesla mr aldik yine yeni teknoloji tomografi 3 ve 4 boyutlu ultrason cihazlariyla radyoloji bölümünde iddiali duruma geldik. Laboratuar bölümümüzde de son model cihazlar kullanilmakta sonuçlar güvenilir ve kisa sürede hastalara verilmektedir. Tedavi asamasinda da teshiste oldugu gibi modern cihazlar esliginde ameliyat ve tedaviler yapilmaktadir. Ameliyatsiz olarak tas kirma cihazi (eswl) yine ameliyatsiz horlamaya son veren radyo frekans cihazi ve yine birçok insana izdirap veren topuk dikeni tedavisi için eswt gibi birçok cihaz hastanemizde basarili bir sekilde kullanilmaktadir. Tabi önemli olan hastaneyi teçhizat olarak donatmanin yaninda bunlari kullanacak deneyimli doktor kadrosu kurmak. Biz bu konuda çok titiz davranarak kendi alaninda deneyimli halkin takdir ve güvenini kazanmis doktorlarla çalismayi hep ilke edinmisizdir. Bu kapsamda Karaman Devlet Hastanesinde çalismis gerek beyefendi kisiligiyle gerekse mesleki beceri ve basarilariyla Karaman halkinin sevgisini ve begenisini kazanmis Ortopedi Uzmani Op. Dr. Murat Tosun’u hastanemize kazandirarak Karaman halkina hizmetlerinin devamini saglayacak olmaktan dolayi mutlu oldugumuzu belirtmek isterim” dedi.
Aslan Hastanenin konumundan da söz ederek, “Bilindigi üzere hastanemiz açildiginda 39 yatak kapasiteli olarak açilmisti. Ancak son zamanlarda bu yatak kapasitemiz talebi karsilayamadigindan saglik bakanligindan aldigimiz onay dogrultusunda 44 hasta yatagi, 5 yeni dogan kuvöz yatagi, 8 yetiskin ve koroner yogun bakim olmak üzere toplamda 57 yatak kapasiteli duruma gelerek Karaman’daki özel hastaneler arasinda büyüklük olarak ilk siraya yerlestik. Yine bunun yaninda yatakli servisimize de 8 tane yeni vip oda ekledik. Dar olan acil servisimize de iki oda ekleyerek 3 olan müsahede yatak sayimizi da 7’ye çikartarak rahat ve konforlu bir ortam olusturduk. Bu vesileyle tüm bu çabalarimizin karsiligini bizi tercih ederek gösteren sevgili Karaman halkina tesekkür eder mübarek Ramazanlarini tebrik eder saglikli günler dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284