Okullardaki Kantin Çalisanlarina Seminer Verildi

Milli Egitim Müdürlügü ile Il Saglik Müdürlügü arasinda yapilan planlama kapsaminda il merkezi ve kasabalarinda bulunan toplam 37 kantin çalisanlarina 22-23 Subat 2012 tarihlerinde il Saglik Müdürlügü konferans salonunda seminer verildi.

Okullardaki Kantin Çalisanlarina Seminer Verildi
Il Saglik Müdürlügünden egitimci olarak katilan Diyetisyen Reyhan Vildan Gürhan, hazirladigi egitim programini slâyt esliginde sunum yapti. Verilen semineri yerinde görmek ve izlemek amaciyla Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ve Il Saglik Müdürü Uz. Dr. Nuriye Ulu birlikte ziyaret ettiler.
Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmalarinda, Bu seminerlerin egitim-ögretim açisindan son derece önemli oldugunu, ögrencilerimizin ve okul çalisanlarinin saglikli ve saglik bilgisi ortaminda hazirlanmis olan okul kantinlerinden yararlandiklarini, ögrencilerimizin bu yaslarda beslenmelerinin önemli oldugunu ve bunu kantin çalisanlari ile birlikte degerlendirilmesi gerektigini” belirterek egitimi gerçeklestiren ögretim görevlisine ve Il Saglik Müdürlügüne tesekkür etti.
Il Saglik Müdürü Uz. Dr. Nuriye Ulu yaptigi konusmasinda “Saglik Müdürlügü olarak okullarda bulunan ögretmen ve ögrencilere her konuda egitim verebileceklerini, bugüne kadar birlikte yapilan planlar dogrultusunda bu tür seminer ve saglik taramalarinin gerçeklestirildigini, bundan sonrada devam edecegini, bu çalismalarin kendilerini mutlu ettigini ve her konuda saglik egitimi verebilecek doktor ve saglik personellerinin yeterli, donanimli ve hazir olduklarini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284