Organ Bagisinin Önemi Anlatildi

Il Saglik Müdürlügü ve Halk Sagligi Müdürlügü tarafindan ortaklasa düzenlenen bir programla Cumhuriyet Parki’nda açilan stantla organ bagisinin önemi konusunda vatandaslar bilgilendirildi.

Organ Bagisinin Önemi Anlatildi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu ve Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz ’un katkilariyla hazirlanan “Organ Bagisi Haftasi”na destek veren Il Saglik Müdür Vekili Dr. Serkan Koyuncu ve Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy’ un da katilimlariyla yogun geçen programda bilgi veren Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu, “Halkimiza afisler ve brosürler dagitarak, aklina takilan sorulari gidermeye çalisiyoruz. Halkimizin duyarli olacagina inaniyor, herkesi Atatürk Parkinda açilmis olan standimiza bekliyoruz. Iki saatte 20 adet bagis formu doldurulmustur. Simdiden halkimiza çok tesekkür ediyoruz. Hedefimiz Organ Bagisi çalismalarinda en basarili il olmaktir” dedi.
Karaman Devlet Hastanesi Organ Bagis Birim Sorumlusu Hemsire Sultan Akçasiz, Atatürk Parki’nda, halkimizda farkindalik olusturmak ve organ bagisi ile ilgili bilinçlendirilmenin saglanmasi amaciyla, iki gün boyunca stand kurarak ilgilenen herkesi beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284