Özel Selçuklu Hastanesi 15. Yasini Kutluyor

Konya’nin ilk özel hastanesi 15. yasini kutluyor.

Özel Selçuklu Hastanesi 15. Yasini Kutluyor

1998 yilinda faaliyete geçen Özel Selçuklu Hastanesi 15. hizmet yilini kutluyor. Düzenledigi basin toplantisinda konusan Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Seyit Karaca, ayda 13 bin hastaya hizmet verdiklerini, tercih edilip teveccüh gösterilen bir kurulus olduklarini söyledi. Kurulusundan bu yana hastanede çalisan sayisinin 2 katina çiktigini, medikal cihaz parkinin her geçen yil arttigini belirten Karaca, tüp bebek merkezlerinin Konya’nin ilk merkezi olmasi nedeniyle bugüne kadar binlerce ailenin mutluluguna vesile oldugunu kaydetti.
Karaca, özellikle son 7-8 aydir hastanelerinin tibbi tedavi birimlerini ve hasta odalarini yenileme ile ilgili ciddi bir tadilat yaptiklarini dile getirerek, “Neredeyse yeni insaat gibi geçen tadilatimiz sonrasinda yeni yatak alanlari ve yogun bakim alanlari kazandik. Tüp bebek ünitemizi tamamen yeniledik. Artacak yaz dönemi hizmet profilinde yeni mekanlarimizla hastanemiz hizmete hazir. Her yil oldugu gibi bu yilda her türlü saglik hizmetiyle gurbetçilerimizin hizmetindeyiz” dedi.
Hastane Bashekimi Dr. Eyüp Çetin ise konusmasinda, Konya’da saglikta dönüsümün hastanelerinin açildigi 1998 yilinda basladigini söyledi. Dr. Çetin, Özel Selçuklu Hastanesi ile birlikte kamu hastanelerinin de hizmet kalitesini artirdigini ve daha sonraki yillarda özel hastanelerin devreye girdigini hatirlatti. 190 personel ve 24 doktorla çalismalarina devam ettiklerini vurgulayan Dr. Çetin, Karaman’a da bir hastane kazandirdiklarini sözlerine ekledi.
Basin toplantisinin ardindan Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Yeniay, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Seyit Karaca, Hastane Bashekimi Dr. Eyüp Çetin ve diger yönetim kurulu üyeleri yenilenen hastane binasini gezdirerek bilgi verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284