Saglik Müdürü Ulu’nun Ziyaretleri Sürüyor

Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu’nun ilimizde bulunan saglik birimlerini ziyaretleri devam ediyor.

Saglik Müdürü Ulu’nun Ziyaretleri Sürüyor
Geçtigimiz gün Agiz ve Dis Sagligi Merkezi, Toplum Sagligi Merkezi ile 112 Acil Komuta Merkezini ziyaret eden Il Müdürü Ulu, birimlerin durumuyla ilgili bilgiler aldi.
Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Ugur Demirel’den merkezin verdigi hizmetler hakkinda bilgi alan Ulu, kurumun istek ve ihtiyaçlarini da dinledi.
Il Müdürü Ulu, ISO 2008 Kalite Belgesine sahip olan Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’nin kaliteden ödün vermeden basari grafigini daha üst seviyelere çikarmak ve hizmet alan vatandasin memnuniyetini artirmak ve çalisanlara daha nezih bir çalisma ortami saglamak için birlikte hareket ettiklerini söyledi.
Toplum Sagligi Merkezi sorumlu tabibi Uzman Dr. Tufan Nayir’in ilimizden ayrilmasindan sonra yerine atanan Aile Hekimligi uzmani Dr. Erhan Günes’i de makaminda ziyaret eden Saglik Müdürü Nuriye Ulu, Müdür Yardimcisi Ali Riza Altunsoy ile Aile ve Toplum Sagligi Sube Müdürü Nigar Serin, Erhan Günes’e yeni görevinde basari dilediler.
Ziyarette birinci basamak saglik hizmetlerindeki sikintilarin konusuldugu görüsmede, müdürlük olarak toplum sagligi merkezleriyle güçlü iletisim ve isbirligi ile sikintilarin asilacagini belirten Ulu, hizmet kalitesinin artirilmasi için ne gerekiyorsa yapilacagini söyledi. Toplum Sagligi Merkezlerinin ilçelerde, adeta Müdürlük gibi çalistigini belirten Günes, azami gayret ve istekle halkin memnuniyetini daha üst seviyeler çikarmak için çalisacaklarini sözlerine ekledi.
Ilimizde acil saglik hizmetlerinin yürütüldügü Il Ambulans Servisi Bashekimligini de ziyaret eden Il Müdürü Ulu burada Bashekim Dr. Fatih Rüstü Delen’den merkezin çalismalariyla ilgili bilgi aldi.
Ulu, saglik Hizmetine acil ihtiyaç duyulmasi durumunda vatandaslarimizin bu hizmetten en kisa sürede ve en iyi sekilde faydalanabilmesi için büyük özveriyle çalisan 112 personeline tesekkür etti. Ayrica Van Depreminden sonra oradaki saglik hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için özel hayatlarindan fedakârlikta bulunup Van ilimize giderek zor sartlar altinda meslegini idame ettiren saglikçilarimiza da özellikle tesekkürlerini iletti. Müdürlük olarak daha kaliteli hizmet sunumu ve çalisma ortami için ellerinden geleni yapacaklarini belirten Ulu, çalismalarinda basarilar dileyerek kurumdan ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284