Sağlık Personeline Elektronik Rapor Eğitimi Verildi

Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından Karaman Devlet Hastanesi’nde ve özel hastanelerde çalışmakta olan personellere yönelik olarak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konferans salonunda elektronik rapor eğitimi verildi.

Sağlık Personeline Elektronik Rapor Eğitimi Verildi

Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık; ”e-rapor sistemine geçilmesiyle hem SGK personelinin hem de Hastane personelinin iş yükünün azaldığını, geçici iş göremezlik ödeneklerin sigortalılara ödeme sürecinin kısalarak hem zaman hem emek tasarrufu sağlandığını” belirtti.
Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Alparslan Nayır, Şef Güngör Topbaş ve VHKİ Ali Akyıldız tarafından verilen eğitimde ”ikinci versiyon program kullanılarak elektronik rapor verme, elektronik rapor verilirken yaşanılan sıkıntıların giderilmesi ve 2015/22 Sayılı Genelgeye göre yeni uygulamaya geçen sağlık hizmet sunucularına uygulanacak idari para cezası hakkında” bilgilendirme yapıldı.
İlginin yoğun olduğu eğitimde, katılımcıların E-Rapor sistemiyle ilgili kafalarındaki birçok sorunu giderdiklerini belirtmelerinin ardından eğitim son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284