Saglikçilar Ermenek’te Iftar Yapti

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligimizce düzenlenen iftar yemegi bu kez Ermenek Devlet Hastanesi çalisanlarina verildi. Ermenek Selçuklu Oteli’nde verilen iftar yemegine Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi, Bashekim Yard. M. Seçkin Ulu, Genel Sekreterlik Uzman kadrosu, Ermenek Devlet Hastanesi yöneticileri ve çalisanlari katildi.

Saglikçilar Ermenek’te Iftar Yapti

Verilen yemegin ardindan Ermenek Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Erhan Sahin ve Idari Mali Hizmetler Müdürü Batur Ilyas Kapidas yaptiklari konusmalarda; birlik ve beraberligin yasandigi bu gibi etkinliklerde her zaman yer almak istediklerini, özellikle Ramazan ayi gibi mübarek gecelerin kaynasmayi arttirdigini söyleyerek, organizasyonda bulunan; basta Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu ve Idari Mali Hizmetler Baskani Sayin Mehmet Yavuz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ettiklerini belirttiler.
Son olarak konusmasini yapan Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, “Bu güzel gecede bizleri yalniz birakmayarak yemegimize katilan herkese çok tesekkür ederiz. Sizlerle birlikte olmak ve her zaman yanimizda oldugunuzu bilmek bizim için çok özel ve güzel bir duygudur. Bu nedenle; bizler sadece is yasamlarinda degil, özel yasamlarimizda da bir araya gelerek birlik ve beraberligimizi güçlendiriyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284