Tip Bayrami Kutlama Programi Bugün

14 Mart Tip Bayrami nedeniyle bugün saat 15.30’da Devlet Hastanesi Konferans Salonunda bir kutlama programi düzenlenecek.

Tip Bayrami Kutlama Programi Bugün

Program açilis konusmalariyla baslayacak. Karaman’da yilin doktoruna ödülünün verilmesinin ardindan sinevizyon gösterisi ve kokteyl ile program sona erecek.
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri 14 Mart Tip Bayrami nedeniyle yayimladigi mesajinda hekimlik mesleginin zor, uzun ve yogun bir egitim süreci gerektirdigini belirterek “Fedakar hekimlerimizin, bu meslege gönül veren tüm saglik profesyonellerinin 14 Mart Tip Bayrami kutlu olsun” dedi.
Erenoglu, “Bu meslegin bir ferdi olarak ülkemizde ve dünyada hekim olmanin ne denli zor oldugunu biliyoruz. Hele de uzman hekim olmak için; zor, yogun ve 6 yillik bir egitim sürecinin ardindan neredeyse bir o kadar da uzmanlik egitimi alinmasi gerekir. Sadece egitim sirasinda degil, sonrasinda da, hekimlik mesleginin icra edilmesinde büyük fedakârliklar gerektirir. Mesaisi 7 gün, 24 saat süren hekimlerin tatili, eglencesi, hatta ailelerine ayirdiklari zaman bile tamamen kendisinden sifa bekleyen insanlarin ihtiyaçlarina göre belirlenir. Bu denli önem arz eden bir meslegin deger görmesi ve sartlarinin iyilestirilmesi en büyük arzumuz oldugu gibi hekimlik mesleginin sayginliginin kazandigi para ile ölçülemeyecek kadar önemli oldugunun göstergesi olacaktir. Büyük bir fedakârlikla, mesai kavrami olmadan verilen özverinin karsiliginda sadece meslegine saygi bekleyen hekimlerimizin bayramlarini gerçekten bayram gibi kutlamalari gerekir. Bu vesile ile fedakâr hekimlerimizin ve saglik hizmetlerinin sunumunda görev alan degerli saglik çalisanlarimizin Tip Bayramlarini kutluyor, mesleklerine verdikleri emeklerden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284