Ülke Olarak Yemek Yemeye Günde Ortalama 1 Saat 58 Dakika Ayırıyoruz

Günlük olarak yemek yemeye ne kadar süre ayırdığımıza dair son veriler incelendiğinde, ülkemizin günlük yemeğe ayırdığı sürenin ortalama 1 saat 58 dakika olduğu anlaşıldı.

Ülke Olarak Yemek Yemeye Günde Ortalama 1 Saat 58 Dakika Ayırıyoruz

Ajans Press’in Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerinden ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, Türkiye’nin günlük yemek için ayırdığı sürenin ortalama 1 saat 58 dakika olduğu anlaşıldı. İstatistikler, Türkiye’nin yemek için ayırdığı sürenin diğer ülkelere kıyasla ortalama bir değerde olduğunun göstergesi sayıldı. 
Medya araştırma sonuçlarına göre Avrupa ülkelerinin yemek yemeye ayırdıkları günlük ortalama süresi şu şekilde; Yunanistan bir günde yemeğe ortalama 2 saat 13 dakika, Fransa bir günde yemeğe ortalama 2 saat 12 dakika, İspanya bir günde yemeğe ortalama 1 saat 59 dakika, İtalya ve Hollanda bir günde yemeğe ortalama 1 saat 21 dakika ayırıyor. 
Buna karşın listenin son sırasında yer alan Avrupa ülkesi 1 saat 21 dakika ile Estonya olurken, Estonya’yı da 1 saat 23 dakika ile Finlandiya,1 saat 24 dakika ile deAvusturya ve Norveç izledi. Haber: Ajans Press


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284