Ulu: “Eczacilar, Saglik Hizmetleri Zincirinin En Önemli Halkasidir”

Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu, eczacilarin saglik hizmetleri zincirinin en önemli halkasi oldugunu söyledi.

 Ulu: “Eczacilar, Saglik Hizmetleri Zincirinin En Önemli Halkasidir”

Pusula Saglik Gönüllüleri Dernegi’nin (PUSAD) Eczacilar Günü dolayisiyla ilimizde bulunan eczacilara ve ailelerine Polisevinde verilen programda konusan Ulu “Eczacilar, hastanin egitiminde, ilaç danismanliginda, ilaçlarin hazirlanmasinda, etkilesimlerinin önlenmesinde en büyük paya sahiptir. Ayni zamanda vatandaslarimizin da en yakin saglik danismanidir.” dedi.

Eczacilarin, halkin eczacilik hizmetlerinden en iyi sekilde yararlanabilmesinde üstün bir gayret gösterdigine dikkatleri çeken Ulu, ayrica akademik anlamdaki çalismalarda da sürekli kendilerini yenilediklerini belirtti. Ulu, PUSAD’in eczacilari böyle bir günde bir araya getirmesinin birlik ve beraberliklerini daha da güçlendirecegini ifade ederek Il Saglik Müdürlügü olarak buna benzer programlara her zaman destek olacaklarini söyledi.
Polisevindeki program PUSAD Baskani Abdullah Canbal’in dernegin faaliyetlerini aktardigi, saglik çalisanlarinin sorunlarina çözüm için benzeri programlari düzenlemeye devam edeceklerini belirttigi konusmasi ve Karaman Eczacilar Odasi Baskani Osman Ünsal’in bu tür etkinliklere her zaman ciddi anlamda ihtiyaçlari oldugunu ifade ettigi konusmasi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284