Usta Oyunculara Tas Çikarttilar

Saglik çalisanlari hazirladiklari tiyatro gösterisinde gösterdikleri muhtesem performanslariyla profesyonel oyunculara tas çikarttilar.

 Usta Oyunculara Tas Çikarttilar

Oyuncularinin tamami saglik çalisanlarindan olusan “ Saglikçilar Ordan Burdan” isimli tiyatro gösterisi Karaman Devlet Hastanesi Konferans Salonunda kahkahalar esliginde seyirciyle bulustu. Hemsirelik haftasi nedeniyle hazirlanan etkinlige büyük ilgi gösterildi.

Hemsire Pinar Biçer tarafindan kaleme alinan, saglik çalisanlarinin çalisma sahasinda yasadiklari ve karsilastiklari trajikomik olaylari konu alan ve birkaç skeçten olusan gösteri yine saglik çalisanlari tarafindan sahnelendi.
Etkinlige pek çok saglik çalisaninin yaninda Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoglu’da katildi.
Gösterinin sonunda Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu sahnede oyunculari tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti. “Saglik çalisanlarinin stresli ortamlarda görev yaptiklarini belirterek böyle bir oyunun içimizden birileri tarafindan ve de bu kadar profesyonelce oynanmasi stresimizi biraz olsun dagitti. Amatör ruhla profesyonel bir oyun çikardilar. Hepsini kutluyor ve tesekkür ediyorum “ seklinde konustu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284