Vali Tapsız, Organ Bağışı Standını Ziyaret Etti

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Karaman Devlet Hastanesi işbirliği ile Aktekke Meydanında kurulan standa halk büyük ilgi gösteriyor.

Vali Tapsız, Organ Bağışı Standını Ziyaret Etti
Gündüz işinde gece meydanlarda nöbet tutan Kamu Hastaneleri Birliği Karaman Genel Sekreterliği ile Birliğe bağlı sağlık tesisleri çalışanlarının halkla birlikte meydanlarda yer alması yerel yönetim ve vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor.
Özellikle organ bağışı standına yapılan başvuru sayısının fazla olması nedeniyle Vali Süleyman Tapsız, organ bağışı çalışmalarını yerinde inceledi. Organ bağışı standını ziyaret eden Vali Süleyman Tapsız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demokrasi nöbetinde böyle bir bağış standı ile destek vermelerinden ötürü sağlık çalışanlarına teşekkür ederek kolaylıklar diledi.
Diğer taraftan kamuda ve Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan idari çalışanlar organlarını bağışlayarak vatandaşa örnek oluyorlar. Karaman İntermed Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kurşun ’da standımızı ziyaret ederek organ bağışında bulundu. Mustafa Kurşun sosyal medya hesabından organlarını bağışladığını duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284