Van’a Ilimizden 8 Kisilik Saglik Ekibi Gönderildi

23 Ekim Pazar günü Van’da meydana gelen deprem sonrasinda tüm ülke Van’da bulunan vatandaslara yardim elini uzatarak yalniz olmadiklarini hissettirmisti.

Van’a Ilimizden 8 Kisilik Saglik Ekibi Gönderildi
Ilimizden gönderilen gida, giyecek ve ihtiyaç duyulan ayni yardimlar devam ederken Saglik Müdürlügü tarafindan içinde tibbi malzeme yüklü gezici saglik aracina takviye olarak tam donanimli iki ambulans daha Van’a gönderildi.
Konuyla ilgili olarak Saglik Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “2 Kasim Çarsamba aksami 70 FN 174 ve 70 FE 741 plakali tam donanimli ambulanslarimizla birlikte Dr. Bülent Acarli, Dr. Mustafa Faris Tulgar, Paramadik Çigdem Emen, Att Isa Çiçek, Att Olgay Metik, Att Ferhat Dervisoglu, Soför Gültekin Öztas ve Soför Kemal Çaglar' dan olusan 8 kisilik Saglik ekibimizi depremzede vatandaslarimiz için Van'a gönderdik. Depremzede vatandaslarimiz için seferber olan Karaman Il Saglik Müdürlügü olarak Van' da yasayan tüm vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimizi sunar, Hayatini kaybedenlerin yakinlarina bassagligi dileriz” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284