Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Ermenek’te Gerçeklestirildi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi’nin Nisan ayi verimlilik degerlendirme toplantisi Ermenek Devlet Hastanesi ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Ermenek’te Gerçeklestirildi

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu’nun liderliginde gerçeklestirilen toplantiya birlige bagli saglik tesislerinin yöneticileri, Genel Sekreterlik Kurumunda görev yapan uzman ve birim sorumlulari ile Saglik Bakanligi Konya-Aksaray-Karaman saha gözlemcisi Dr. Fatih Demirbas misafir olarak katildi.
Dr. Ayhan Erenoglu Toplantinin açilisinda yaptigi konusmasina, Ermenek Devlet Hastanesi ekibine özenli ev sahipliginden ve misafirperverliklerinden dolayi tüm ekibi adina tesekkür ederek basladi. Karaman Kamu Hastaneleri olarak 4.ayin sonunda geldikleri noktayi degerlendiren Dr. Erenoglu ekibinin çalismalarindan memnun olduklarini, genel olarak kisa sürede tüm yöneticilerin kendi çalisma tarzlarina uyum sagladiklarini ve birlik olarak huzurlu olduklarini vurguladi.
Son dönemde gerek Karaman Devlet Hastanesinden gerekse Ermenek Devlet Hastanesinden uzman hekimlerin tayin yoluyla ayrildigini, bu açiklarin kisa sürede giderilmesi için hafta basinda Saglik Bakanliginda üst düzeyde görüsmeler yaptiklarini ifade etti. Dr. Ayhan Erenoglu, “Ilimize uzman hekim yönünden gereken destegin verilecegi sözünü Bakanlik yetkililerinden aldik. Insallah bu dönem ihtiyacimiz olan branslarda kadrolar açilacak” dedi. Bunun disinda hastaneler için planlanan tibbi cihaz, yeni birimlerin hazirlik süreçlerinin devam ettigi, takibini yaptiklarini açikladi.
Dr. Ayhan Erenoglu konusmalarinda sik sik vurguladigi kaynaklarin ihtiyatli kullanim konusuna bir kez daha degindi. Idarecilerine israftan kaçinmalarini, tutumlu davranmalarini isterken tibbi cihaz ve malzeme konusunda kaliteden asla ödün vermemelerini istedi.
Saha gözlemcisi Dr. Fatih Demirbas‘ta yaptigi konusmasinda Dr. Ayhan Erenoglu ve ekibinin Karaman Hastanelerinde kendini fark ettirdigine dikkat çekerek “Özellikle Karaman Devlet Hastanesinde teneffüs edilen hava bile degisti. Saglik kurumlarinin en önemli konusu temizlik ve hijyen olmali. Bu konuda hastanedeki gelismeleri görüyoruz” dedi. Karaman Agiz Dis Sagliginin ve Ermenek Devlet Hastanesindeki güçlendirme ve revizyon süreçlerinin tamamlanmasinin ardindan çok daha iyi hizmet verilecegini açikladi.
Verimlilik Degerlendirme Toplantisi kurumlarin Nisan ayi sunumlariyla devam etti.
Verimlilik Degerlendirme toplantisi sonrasi Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu ve Saha Gözlemcisi Dr. Fatih Demirbas yeni hastane insaatini ve yenileme çalismalarini yerinde incelediler. Insaat ve proje üzerinde degerlendirme yaparak planlama konusunda fikir alisverisinde bulundular.
Hastanede görev yapan saglik çalisanlarini da ziyaret eden Dr. Erenoglu personelin istek ve dileklerini dinledi. Saglik çalisanlarinin zor kosullarda çalisirken bile güler yüzle ve sicak karsilamalarindan memnuniyet duyan Dr. Erenoglu “Sikintili bir süreç yasiyor, zor sartlarda çalisiyorsunuz. Hastane tamamlaninca çok güzel bir kurum olacak. Ama biraz sabir gerekiyor” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284