Yeni Hastaneye Bagislar Sürüyor

Ilimizde yapimi tamamlanan ve iç mefrusat dösemeleri devam eden yeni Devlet Hastanesine hayirseverlerin tibbi cihaz bagislari da devam ediyor.

 Yeni Hastaneye Bagislar Sürüyor

Bumas Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Abdurrahman Denktas ve Armutlu Un ve Yem Sanayi Baskani Ali Armutlu, hastaneye yaklasik 40 bin lira degerinde olan Ürolojik Endovizyon Sistemini bagisladi.

Bu sistemle simdiye kadar hastalara yapilmakta olan ürolojik endoskopik ameliyatin direkt görüs altinda degil, optik ekran sisteminde bulunan kamera sayesinde, görüntünün monitöre aktarilarak daha net bir sekilde ve daha saglikli bir ortamda yapilmasi saglanacak.
Bu cihazi hastaneye kazandiran Bumas Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Abdurrahman Denktas ve Armutlu Un Yönetim Kurulu Baskani Ali Armutlu’yu isyerlerinde ziyaret eden Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi, Bashekim Yardimcisi Op. Dr. Ahmet Sanli, Üroloji Uzmani Op. Dr. Alaattin Selçuk ve Genel Sekreterlik bünyesinde uzman olarak görev yapan Dt. Ahsen Kaynar, yaptiklari bagistan dolayi kendilerine tesekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284