2. Lige Terfi Ettiler

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığının 2.lige terfi müsabakaları hafta sonunda Nevşehir’de yapıldı.

2. Lige Terfi Ettiler

Kura çekiminde Ankara Çankaya İşitme Engelliler takımıyla karşılaşan Karaman İşitme Engelliler maçtan 7- 3 galip ayrılarak 2. lige terfi etti.

Karşılaşma’nın 5. dakikasında Abdullah Fatih Özet ile 1-0 öne geçen Karaman İşitme Engelliler takımı 39. dakikada Ankara Çankaya’lı oyuncunun golüyle eşit duruma düştü. 44. dakikada ise Ali Ülkar ile 2-1 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise 58. dakikada Abdullah Fatih Gözet takımının üçüncü kendisinin ise ikinci golünü kaydederek durumu 3-1 yaptı. Bu golden hemen sonra Ankara Çankaya farkı yine bire indirirek durumu 3-2 yaptı. 67. dakikada Abdullah Fatih yine muhteşem bir golle takımını 4-2 öne geçirdi. Bu golden hemen sonra ise rakip takım Ankara Çankaya durumu 4-3 yaptı. 72. dakikada ise yine Abdullah Fatih Gözet’in golüyle 5-3 öne geçen temsilcimiz maçın 78. dakikasında Abdullah Güzel ile farkı 6’ya çıkardı ve maçın finalini ise Ali Ülkar’ın golü belirledi. Maç 7-3 temsilcimizin galibiyetiyle sonuçlandı.

Kulüp Başkanı Ali Semiz, yaptığı açıklamada, “Sporcularımızdan Mustafa Alkan 2. devrede sakatlanmıştı tedavisi yapılırken Mustafa, ben iyiyim devam etmek istiyorum dedi, oysaki çok kötü durumdaydı. Muayenesinde ayak bileğinde çatlak olduğunu öğrendik. O halde devam etmek istiyorum sözlerinin üstüne mağlup olmuş bile olsak galip gelmiştik zaten. Müsabakada ter döken sporcularıma emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum, Mustafa’nın konuşması üzerine gelmiş olmalı diye düşündüm bu skor bu galibiyet. Desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Süleyman Tapsız’a Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürümüz Hayati Kısacık'a ve Duru Bulgur A.Ş Ailesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284