2011 Yilinin En Basarili Antrenörü Karaman’dan

6-12 Subat 2012 tarihleri arasi Antalya’nin Alanya ilçesinde devam eden Büyükler Türkiye Taekwondo Sampiyonasinda Performans Spor Kulübü antrenörü Ali Can yilin antrenörü seçildi.

2011 Yilinin En Basarili Antrenörü Karaman’dan
Taekwondo Federasyonu Baskani Metin Sahin tarafindan 2011 yilinda taekwondo da basarili alt yapi çalismalari ve sporcu yetistirmelerinden dolayi yilin en centilmen antrenörü seçilen Performans Spor Kulübü Antrenörü Ali Can’a Federasyon Baskani Sahin tarafindan plaket verildi.
Konu ile ilgili bilgi veren Antrenör Ali Can,“Türkiye’de 4 bine yakin Taekwondo Antrenörü bulunmaktadir. Federasyon Baskanliginca böyle bir ödüle layik görmeleri beni gururlandirmistir. Bugüne kadar uyguladigimiz disiplinli düzenli ve sporcularim ile sevgi saygiya dayali dogru iletisim ile yaptigimiz gayretli antrenmanlar ile Karaman ilimize Avrupa sampiyonlugu dâhil birçok Dünya, Avrupa madalyalari ve Türkiye Sampiyonluklari kazandirdik. 2012 yilina da Aysegül Funda Alp ile Türkiye sampiyonluguyla basladik ve sporcumuz 3-4 Nisan’da Almanya Münih sehrinde Uluslar arasi sampiyonaya katilacak Milli Takim kadrosunda yer alacak. Bu sampiyonanin hemen ardindan yine Nisan ayi içerisinde yapilacak Gençler Dünya Sampiyonasina katilacaktir Avrupa Sampiyonlugundan sonra Karaman ilimize Dünya sampiyonlugunu getirmeyi çok arzuluyor ve inaniyoruz. Karaman halkimizin bu basarili sporculara sahip çikacagina inaniyor saygilarimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284