“3. Geleneksel 1919 Pedal Etkinliği” Yapıldı

Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Gençlik Kulübü Topluluğu ortaklığında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle “3. Geleneksel 1919 Pedal Etkinliği” düzenlendi.

“3. Geleneksel 1919 Pedal Etkinliği” Yapıldı

Gençlerin ve ailelerin katılım gösterdiği “3. Geleneksel 1919 Pedal Etkinliği” programı nedeniyle NAS Alışveriş Merkezi önünden bisikletleriyle hareket eden topluluk Belediye Binası önünden İbrahim Öktem Caddesi’ni takip ederek Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi giriş kapısına geldi. Üniversite giriş kapısı önünde katılımcılara “Dilek Feneri” dağıtımı yapılarak nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak anlatıldı. Kiminin barış, kimin sağlık, kiminin para, kiminin aşk temennisinde bulunduğu “Dilek Feneri” etkinliği renkli ve eğlenceli görüntüler yaşanmasına sebep oldu. 
Ayrıca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde bu yıl faaliyete geçen, Türkiye’nin ilk 4. Nesil Paylaşımlı Bisiklet Platformu (UniBIKE) destekleriyle istasyonsuz, mobil uygulama ile çalışan bisikletleri de kullanan katılımcılar UniBike’ın bu hizmetinden çok memnun kaldıklarını ve ilimiz genelinde de yaygınlaşması gerektiğini dile getirdiler. Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Gençlik Kulübü Topluluğu yetkilileri “1919Pedal etkinliğimize katılım sağlayan Karaman Bisiklet Topluluğu üyelerine, bünyemizdeki üye ve gönüllülere, diğer katılımcılara, emniyet yetkililerine ve özellikle UniBike yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284