7 Kisiyle Sampiyon Olan Karamangücü’nün Gözü 2. Ligde

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Ligi C grubunda ilimizi temsil eden Karamangücü, oynadigi son iki maçi kazanarak grubunda sampiyon olarak 2. lig kapisini araladi. Takim 27-29 Mart tarihlerinde Ankara’da Play-Off maçlari yapacak.

7 Kisiyle Sampiyon Olan Karamangücü’nün Gözü 2. Ligde

2013-2014 sezonuna firtina gibi baslayan fakat sezonun ilk yarisinda hem Numune Spor’a hem de Ordu Telekom’a Karaman'da yenilerek Play Off umutlarini zora sokan temsilcimiz, 2. yarida büyük sikintilar çekse de sezon sonuna kadar hiç maç kaybetmeden grubunu lider olarak tamamladi ve play off hakkini kazandi.
Ikinci yari ile takimi yüzüstü birakarak giden oyuncularin ardindan yönetimin sogukkanli ve yerinde hamleleri ile takimi toplamasiyla tekrar kendine gelen Karamangücü Bayan Voleybol takimi ilk yarida kaybettigi bütün maçlari alarak sezonu namaglup tamamladi. 2. sezonun basinda takimda sadece 7 oyuncusu kalan kulüp yönetimi, tecrübeli bir antrenör olan Murat Özsever'i takimin basina getirdi. Murat Hoca ve 7 inanmis sporcusu her maça final havasinda çikarak kazanmasini bildiler. Son hafta Ordu Telekom ile tarihi öne alinan maçini Ordu Atatürk Spor Salonunda oynayan Sultanlarimiz 18 - 25, 25 - 23, 18 - 25 ve 15 – 25’lik set skorlari ile 3-1 kazanarak adini grup sampiyonluguna yazdirdi. Bu sonuçla birlikte temsilsimiz Karamangücü sezonu 45 puanla lider olarak tamamlayarak Türkiye Voleybol Federasyonu tarihine adini altin harflerle yazdirmis oldu. TVF tarihinde 7 sporcu ile hiç bir takim sampiyon olmamisti.
Maç sonunda bir açiklama yapan Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Koç, "Evet geçtigimiz hafta 'Zoru Basaririz, imkânsiz vakit alir' derken kastettigimiz olay buydu. Biz Baskanimiz ve yönetimimiz olarak hocalarimiza ve 7 kisi kalan sporcularimiza güveniyor ve bu isi basaracaklarini biliyorduk. 7 sporcu disinda 4 tane alt yapidan gelen yildiz kategorisinde sporcumuz vardi onlarda bizimle birlikte bu yolda emek verdiler. Karamangücü Yönetimi olarak hepsine tesekkür ediyoruz. Artik 2. lig için kapiyi araladik, önümüzde play off müsabakalarimiz var. 3 maç yapacagiz, buradan 2 maçi kazanmamiz yetiyor. Ben sporcularimiza güveniyorum. 27 – 28 -29 Mart’ta Ankara Selim Sirri Tarcan Spor Salonunda oynanacak müsabakalarimiza bütün Karamanli hemserilerimizi davet ediyorum. Bu yolda bize destek olan ve güvenen herkese tesekkür ediyoruz. Karamanimiza 2. Lig takimi hayirli ugurlu olsun” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284