70 Karamanspor Lideri Agirliyor

Hatay Iskenderun deplasmanindan 1-1’lik skorla hanesine 1 puan daha yazdiran 70 Karamanspor’da futbolcular, verilen 1 günlük istirahatin ardindan dün idmanlara basladi.

70 Karamanspor Lideri Agirliyor
Tesislerde Teknik Direktör Cevdet Kök nezaretinde çalismalara katilan oyuncular hafta sonu evinde karsilasacagi grup lideri Kayseri Sekerspor maçina yöneldi.
Liderle aradki 3 puan farkini galibiyetle kapatmak isteyen mavi beyazlilar, bu maça odaklanirken, Kök, taktik agirlikli antrenmanda futbolcularla bire bir yakindan ilgilendi. Saha içi uyumunda oyuncularini daha kontra atak bir futbol oynamaya tesvik eden Teknik Direktör Cevdet Kök, mevkilerdeki oyunculara teknik çalismalari da beraberinde uyguladi.
Takim, Kayseri Sekerspor maçina siki hazirlanirken, Futbol Sube Sorumlusu Göksen Sade, “Hatay deplasmaninda oyuncularimiz sahaya ragmen iyi pas yapti. Pazar günü evimizde konuk edecegimiz grup lideri Kayseri Seker maçinin önemini biliyoruz. Takimimizin, organize atak ve hücum hattinda daha dikkatli çalismalar yapacagina inaniyoruz. Simdi hedefimiz, önümüzdeki maçi alip liderle aradaki puan farkini kapatmak olacak.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284