70 Larende Spor Kulübü’nden Kısacık’a Ziyaret

Karaman’ın amatör futbol takımlarından 70 Larende Spor Kulübü yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

70 Larende Spor Kulübü’nden Kısacık’a Ziyaret
70 Larende Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Çelikyön, kulüp genel sorumlusu Eyüp Demir ve takım kaptanı Ragıp Çolak’ı makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, geçen yıl amatör ligde gösterdiği performanstan dolayı 70 Larende Spor’u tebrik etti. Takımın çalışmalarına ilişkin Kısacık’a bilgiler veren Başkan Çelikyön,” Karaman’da spor adına güzel şeyler oluyor. İlimizde yapımı devam eden spor tesislerimiz tamamlandığında sporcularımız daha modern ve kaliteli ortamlarda spor yapma imkanı bulacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz tesislerin çoğalmasıyla birlikte kötü alışkanlıklardan spor sayesinde uzak duracak. 70 Larende Spor Kulübü olarak bizlerde bu konuya çok hassas davranıyoruz ve önceliklerimiz arasında yer veriyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kısacık ise,” Sporun her dalı bizim için önemlidir. Önemli olan sporun birleştirici gücünden yola çıkıp ilimiz için güzel çalışmalar ortaya koyabilmek. İnşallah spor kulüplerimizle birlikte Karaman için, sporun gelişmesi adına güzel çalışmalar ortaya koyacağız.”
70 Larende Spor Kulübü yönetimi de desteklerden dolayı Kısacık’a teşekkürlerini iletirken, ziyaret karşılıklı sohbetle birlikte son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284