70 Larende Spor’dan Istifa

Geçtigimiz haftalarda 1453 Karaman Spor ve 70 Larende Spor maçinda beraberlikle biten karsilasmadan sonra beklenen istifa geldi.

70 Larende Spor’dan Istifa

Karaman Belediye Spor ‘un Eski Teknik direktörlerinden ve 70 Larende Spor’un Teknik direktörü olan Necati Yorgancilar istifa etti. Geçtigimiz Hafta Pazar gününden beri yönetim yaptigi görüsmelerin sonucunda Necati Hoca ile yollarini ayirmis bulundu.
70 Larende Spor Genel Sekreteri Asim Çölmekçi yaptigi yazili açiklamada, “ Ekonomik sikintilar yüzünden Kulübümüz Teknik direktörü olan Necati Yorgancilar ile yollarimizi ayirmis bulunmaktayiz. Necati Yorgancilar’a 70 Larende Spor Kulübünün suan 5 bin 100 lira borcu bulunmaktadir. Necati Yorgancilar’a olan borcun tamami en kisa sürede ödenecektir. Hiç kimsenin Kulübümüzde parasi kalmamistir ve kalmayacaktir. En zor zamanlarda yanimizda duran Necati Yorgancilar’a, 70 Larende Spor Kulübü yönetimi olarak sonsuz tesekkürler ediyoruz. Suan mevcutta genç takimimizi yöneten Serdar Kurt ile devam etmeye karar aldik. Buradan 70 Larende Spor Gönüllülerine ve Sporcularina da Tesekkür ederim. Tüm Kamuoyuna Duyurulur.”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284