Akdeniz Oyunlarinda Kmü’lü Sporcularin Büyük Basarisi

KMÜ’lü milli sporcular 20–30 Haziran 2013 tarihleri arasinda Mersin’de gerçeklestirilen 17. Akdeniz Oyunlarinda büyük basarilara imza attilar.

Akdeniz Oyunlarinda Kmü’lü Sporcularin Büyük Basarisi
Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulundan bes sporcunun Akdeniz Oyunlarinda kazandiklari madalyalar, KMÜ ailesini gururlandirdi. Güreste üç altin ve bir gümüs, tekvandoda bir altin madalya elde eden Üniversitenin milli sporculari Akdeniz Oyunlarinda kendilerinden söz ettirdiler.
Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencileri Taha Akgül, Serdar Böke, Soner Demirtas, Sümeyye Sezer ve Nur Tatar hem üniversitelerini hem de ülkemizi en iyi sekilde temsil ettiler.
KMÜ’lü Sporculardan Madalya Yagmuru
Ata sporu güreste Taha Akgül (120 kg), Serdar Böke (84 kg) ve Soner Demirtas (74 kg) altin madalya kazanarak birincilik kürsüsüne çiktilar. Bayanlarda ise Sümeyye Sezer (48 kg) gümüs madalya elde etti. Tekvandoda da ay-yildizli sporcu Nur Tatar (67 kg) sampiyon olarak bayragimizi gururla göndere çektirdi.
17. Akdeniz Oyunlarinda Italya’nin ardindan ikinci olan Türkiye’nin elde ettigi 47 altin ve 43 gümüs madalyada KMÜ’lü sporcularin katkilari gözden kaçmadi.
Rektör Gökmen’den Tesekkür Mesaji
17. Akdeniz Oyunlarindan madalya kazanan sporculara KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen tesekkür mesaji yayimladi. Gökmen mesajinda sunlari söyledi:
“Üniversitemizin kuruldugu 2007 yilindan bu yana çalismalarimizin odaginda insan bulunmaktadir. Mekânlari ve kurumlari güzellestiren, degerli kilan orada yasayan ve isini iyi yapan güzel insanlardir. Sürekli vurguladigimiz gibi yaptiklari ise sevgi ve ahlak katan herkesin basariyi elde etmesi kaçinilmazdir. Bu düsünceden hareketle belirledikleri hedefe ulasmak için büyük bir azimle çalisan sporcularimiz emeklerinin karsiligini alarak bizleri gururlandirmistir. KMÜ ailesinin mensubu milli sporcularimiza tesekkürlerimi sunuyor ve basarilarinin artarak devam etmesini diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284