Ali Can’a Spor Genel Müdürü Mehmet Baykam’dan Ödül

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 34. Baskanlar Kurulu toplantisi ve 2013 En`ler Ödül Töreni 7 Aralik Cumartesi günü Antalya Belek Kaya Otel’de düzenlenen törenle Sahiplerini buldu.

Ali Can’a Spor Genel Müdürü Mehmet Baykam’dan Ödül

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykam tarafindan verilen ödüllerde Taekwondo adina ilk kez TASKK Yilin En'lerine Taekwondo’yu almasi ve bir ilki basaran Karaman Taekwondo Il Temsilcisi ve Performans Spor Kulübü Antrenörü Ali Can Türkiye’de üç binin üzerinde olan antrenörün içinden seçilerek 2013 yilinin En’leri arasinda yer aldi.
Ali Can verdigi bilgide, “Böyle bir ödül ile onurlandirilmam beni çok mutlu etti. Karaman ilimize kazandirdigim 63 Türkiye Madalyasi ve Uluslar Arasi Balkan Avrupa Dünya Sampiyonalarinda 17 Madalya ile her kesimin dikkatini Karamana çekmeyi basardigimiza inaniyorum. 2016 Olimpiyatlarina seçilen üç sporcum ile daha büyük isler basaracagimiza ve Ilimizi Olimpiyatlarda temsil edecek inanca sahibiz kendime ve sporcularima güveniyorum. Basta Karaman AKSF. Baskanimiz Çelal Özcan olmak üzere katkisi olan her kese tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284