Alihan Taşer Wushu’da Türkiye Üçüncüsü Oldu

Antalya’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasına Karaman’dan katılan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Alihan Taşer, bronz madalya kazanarak, Türkiye üçüncüsü oldu.

Alihan Taşer Wushu’da Türkiye Üçüncüsü Oldu

Antalya Kremlin Palace'da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası minikler, yıldızlar, gençler ve büyüklerde sanda, qinda ve taolu kategorilerinde yaklaşık 2 bin 100 sporcunun şampiyonluk mücadelesine sahne oldu.

Karaman’ın da yer aldığı şampiyonada wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde gençler ve büyükler kategorisinde 10 sporcuyla katılan Karaman ekibi, gençler qinda kategorisinde 80 kiloda mücadele eden Alihan Taşer ile bronz madalyaya uzanan taraf oldu.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Antalya’da düzenlenen şampiyonada bronz madalyaya uzanan sporcunun başarısından mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“ Alihan Taşer’i kutluyorum. Türkiye Wushu Şampiyonası’nda gençler qinda kategorisinde 80 kiloda bronz madalya kazanan sporcumuz kariyerine güzel bir başarı ekledi. İnşallah daha çok çalışmayla sporcumuz kariyerlerine daha büyük başarılar sığdıracaktır. Şampiyonada bizlere bu mutluluğu yaşatan Alihan Taşer’e sporculuk hayatı boyunca başarılar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284