Altın Bilekler Basketbol Şöleni Büyüledi

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karaman Tofaş Basketbol Okulları tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen ‘Altın Bilekler Basketbol Şöleni’ büyük beğeni topladı.

Altın Bilekler Basketbol Şöleni Büyüledi

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 7-14 yaş arası yaklaşık 250 sporcunun yer aldığı ‘Altın Bilekler Basketbol Şöleni’ Karamanlı sporseverlere keyifli bir hafta sonu yaşattı. Gün boyu devam eden organizasyonda sporcular çeşitli oyunlar, yarışmalar ve hediye çekilişleri ile hoşça vakit geçirdiler. Büyük ilgi gören şölende minik sporcuların aileleri ise çocuklarını yalnız bırakmadı. Farklı spor kulüpleri arasında oynanan maçlarda sporcuların heyecanına ortak olan aileler tezahüratlarıyla küçük dev adamlara tribünlerden destek verdi.

‘Altın Bilekler Basketbol Şöleni’nin bu yıl 9.’sunu düzenlediklerini belirten Karaman Tofaş Basketbol Okulları Baş Antrenörü Coşkun Beyaz, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Altın Bilekler Basketbol Şölenimizi bu yılda sporseverler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada ki asıl amacımız ilimizde spor kültürü oluşturarak basketbol oynayan ve seyreden, bu spor içinde olan bir nesil yetiştirmek. Geriye dönüp baktığımızda bu amacımız doğrultusunda çok güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Bugün yine burada bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize, antrenör arkadaşlarımıza ve en önemlisi Karaman’ın yürekli küçük dev adamlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çocuklarımızın geleceğe hazırlanması noktasında sportif faaliyetlerin önemli olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam ediyor. Bu çerçevede kulüplerimiz ile işbirliğimizi her zaman sürdürmeye büyük özen gösteriyoruz. Yapılan bu ortak çalışmalarla evlatlarımızın kötü alışkanlıklardan kurutulabilmesi, zindelik sağlamaları ve bu tür faaliyetlere yönlendirerek kendilerini geleceğe hazırlamalarına katkı sağlıyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Program, şölene katılan minik sporculara madalyalarının ve sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284