Altın Bilekler Basketbol Şöleni Büyüledi

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yıldız Gençlik Spor Kulübü tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Altın Bilekler Basketbol Şöleni’ bir birinden renkli görüntülere sahne oldu.

Altın Bilekler Basketbol Şöleni Büyüledi

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 18 takım ve 7-14 yaş arası 200 sporcunun yer aldığı ‘Altın Bilekler Basketbol Şöleni’ Karamanlı sporseverlere keyifli bir hafta sonu yaşattı. Karaman Tofaş Basketbol Okulları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Okulları ve Yıldız Gençlik Spor Kulübü sporcularının yer aldığı organizasyonda sporcular tüm hünerlerini sergiledi. 

Programın açılış konuşmasını yapan Karaman Tofaş Basketbol Okulları Baş Antrenörü Coşkun Beyaz, “Bugüne kadar binlerce genci potalarla buluşturduk. İçimizden milli takıma yükselen, il içi ve il dışı basketbol bursu ile öğrenim gören birçok sporcumuz oldu. Ama asıl önemli olan Karaman’da basketbol sporunu belli bir noktaya taşıdık. İnanıyorum ki, basketbolu tadan, basketbolu bilen, basketbol oynayan ve seyreden, bu spor içinde olan bir nesil yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Bugün burada yedincisini düzenlendiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz ‘Altın Bilekler Basketbol Şöleni’mizi gerçekleştireceğiz. Ben öncelikle şölenimize katılan ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli velilerimize, antrenör arkadaşlarımıza ve en önemlisi Karaman’ın yürekli küçük dev adamlarına teşekkür ediyorum. Bugün burada amacımız kazanmak yada kaybetmek değil. Geldiğimiz yeri görmek, eğlenmek ve hoşça vakit geçirmektir. Bugün burada ter dökecek tüm sporcularımız birer şampiyondur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 6 yaş grubu sporcuların açılış maçı ile başlayan şölende minik sporcuların performansı tribünleri dolduran sporseverlerden büyük alkış aldı. 

Aileler Sporcuların Heyecanına Ortak Oldu

Büyük ilgi gören şölende minik sporcuların aileleri çocuklarını yalnız bırakmadı. 18 takımın kıran kırana mücadele ettiği organizasyonda sporcuların heyecanına ortak olan aileler tezahüratlarıyla küçük dev adamlara tribünden destek verdi. 

Çocuğunu sahada izlerken gurur duyduğunu belirten sporcu velisi Ali Osman Ünoğlu, “Bugün bu güzel tabloyu görürken, çok gururlandım. Keşke tüm çocuklar küçük yaştan itibaren sporun içerisinde olabilse. İnsanın çocuğunu böyle aktivitelerin içerisinde görmesi anlatılmaz bir duygu. Özellikle çocuğumuzun sayı attığında ki mutluluğunu biz tribünlerde olmamıza rağmen ondan daha fazla yaşadık. Karaman’da böyle aktivitelerin daha fazla yapılarak diğer kulüplerimize de örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi.

Spora ve Sporcuya Destek Veriyoruz

Altın Bilekler Basketbol Şöleninin kapanış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyledi. Gençlerin geleceğe hazırlanmasında sportif faaliyetlerin önemli olduğunu ifade eden Karadeniz, “Yıldız Gençlik Spor Kulübü tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen basketbol şöleninde minik dev adamları aynı ortamda görmekten dolayı mutluyuz. Bu çerçevede kulüplerimiz ile işbirliğimizi her zaman sürdürmeye büyük özen gösteriyoruz. Yapılan bu ortak çalışmalarla evlatlarımızın kötü alışkanlıklardan kurutulabilmesi, zindelik sağlamaları ve bu tür faaliyetlere yönlendirerek kendilerini geleceğe hazırlamalarına katkı sağlıyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Program, şölene katılan minik sporculara madalya ve sertifikalarının verilmesinin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284