Altin Bilekler Sahaya Indi

Bu yil ikincisi düzenlenen Altin Bilekler Basketbol Söleni 15-16 Aralik Cumartesi ve Pazar günleri Kazim Karabekir spor salonunda yapildi.

Altin Bilekler Sahaya Indi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügünce organize edilen 7-14 yas arasi 150 sporcunun katilimi ile yapilan sölene ilgi oldukça büyük oldu. Sölen hakkinda bilgi veren Antrenör Coskun Beyaz sölende Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlügü il Spor merkezleri, Il Özel Idaresi Spor kulübü basketbol takim oyunculari ve Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol okulu ögrencilerinin katildigini, yapilan müsabakalar sonucunda tüm katilimcilara madalya takildigini, ayrica müsabakalar arasinda ödüllü yarismalar yapilarak çocuklarimizin bir sölen havasinda eglenmelerinin saglandigini söyledi.
Müsabakalarin hazirlanmasinda bizlere yardimci olan ve müsabakalar sonucunda yapilan ödül törenine Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldiz, Il Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani ve Yöneticileri katildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284