Altin Degerinde 3 Puani Aldik

Bölgesel Amatör küme futbol ligi 5.grubundaki temsilcimiz Karaman Belediyespor, Alpin Pozanti Gençlik ve Spor deplasmanindan 3 puanla döndü.

 Altin Degerinde 3 Puani Aldik

Maça iyi baslayan ev sahibi ekip golü erken buldu ve gelisen atakta kazandigi gol ile maçin hemen basinda 1-0 öne geçti.

1-0 geriye düsen kirmizi-lacivertli ekibimiz, bu gole 33. dakikada Ugur’un golüyle karsilik verdi. Ilk yari 1-1 lik skorla tamamlanirken, maçin ikinci yarisina mutlak galibiyet parolasi ile çikan Karaman Belediyespor, istedigi golü 65. Dakikada Celalettin ile buldu. Maçta baska gol olmazken, temsilcimiz Alpin Pozanti Gençlik Spor deplasmanindan 3 puanla dönerek puanini 9’a çikardi.
Maçin hemen ardindan bir açiklama yapan Karaman Belediyespor Kulüp Baskani H. Osman Ünüvar sunlari kaydetti. “Son haftalarda çok sanssiz puanlar kaybettik, bu maçin zorlu geçecegini tahmin ediyorduk. Her maçta oldugu gibi bu maçta da galibiyet için çiktik. Iyi mücadele ettik ve Hamd olsun 3 puani aldik. Tüm oyuncularimizi ve teknik heyeti gönülden kutluyorum”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284