Amatör Spor Haftasi Yürüyüsü Gerçeklestirildi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlügü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklasa olarak vatandaslarda düzenli fiziksel aktivite olusturulmasini özendirmek amaciyla düzenlenen ve ülke genelinde 30 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasinda kutlanan `Amatör Spor Haftasi` etkinlikleri kortej yürüyüsüyle basladi.

 Amatör Spor Haftasi Yürüyüsü Gerçeklestirildi

 

Cumhuriyet Parki'ndan baslayip Kemal Kaynas Stadyumu'nda sona eren yürüyüse, Gençlik ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Milli Egitim Müdürü Yardimcisi Selmani Karaçam, antrenörler, sporcular ve ögrenciler katildi.
Kazim Karabekir Spor Salonunda devam eden programda konusma yapan Karaman Gençlik hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, “Amatör Spor Haftasi kapsaminda farkindalik olusturmak suretiyle yeni bireylerin spora kazandirilmasinin amaçlandigina vurgu yaparak, yetenek taramasi neticesinden spora yönlendirilmis çocuk ve gençlerin bagli olduklari kulüplerinin ve basarili sporcularin tanitilmasi, sosyal sorumluluk duygusunun olusturulmasi yönüyle kisi ve kurumlarin sponsorluk yapmaya tesvik edilerek spor bilinci ve kültürünün olusturulmasi hedeflenmektedir. Biz bu hafta boyunca hem spor müsabakalari yapacagiz hem esnafimizi gezerek spora olan destegi artiracagiz. Karaman’da üst liglerde takimlarimiz olmasi için Karamanlilarin destegini artirmaya çalisacagiz. Haftamizin sonunda yarismalarda dereceye giren sporcularimiza ödüllerini verecegiz” dedi.
Amatör Spor Haftasi açilis töreni yapilan konusmalarin ardindan çesitli gösteriler ve müzikli eglencenin ardinda sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284