Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Karaman’da Tamamlandı

Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Çeyrek Final müsabakaları sona erdi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Karaman’da Tamamlandı

Sporun tabana yaygınlaştırılması ve kulüpler ile Milli Takımlara alt yapı oluşturulması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2013’ten beri uygulamaya koyulan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) kapsamında Karaman’da düzenlenen Basketbol Çeyrek Final müsabakaları 3 gün süren bir birinden çekişmeli karşılaşmaların ardından sona erdi. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda 12’si kız toplam 24 takımdan 290 sporcu bir üst tura yükselme mücadelesi verdi.

Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda Erkekler A grubunda Kayseri, Mersin, Erkekler B grubunda Konya, Osmaniye, Erkekler C grubunda ise Ankara ve Adana takımları çeyrek finale yükselen takımlar oldu. Kızlarda ise A grubunda Osmaniye, Sivas, B grubunda Mersin, Isparta, C grubunda Ankara ve Antalya takımları çeyrek finale çıktı. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yarı Final müsabakaları 6-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Kütahya ilinde gerçekleştirilecek.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara başarı belgeleri ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Cavit Bardak ve antrenörler tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284