Atakli Sporcular El Ele Verip Fidan Diktiler

Atak Gençlik Spor ve Izcilik Kulübünün Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan desteklenen “El Ele Gelecege” Izcilik Projesi kapsaminda, 18 Kasim Pazar Günü Karaman-Mersin Karayolu 5. kilometrede bulunan agaçlandirma sahasinda fidan diktiler. Soguk havaya ragmen çevre gönüllülerinin programa katilimi yogundu.

Atakli Sporcular El Ele Verip Fidan Diktiler
Fidan dikim programina Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, Il Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Dogan, Karaman Atak Gençlik Spor ve Izcilik Kulübü Baskani Ali Riza Güler, Karaman Özel Mümine Hatun Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Yunus Yilmaz, Karaman Orman Isletme Müdürlügü Merkez Sefi Ercan Sik, çok sayida davetli, izci ve misafirler katildi.650 karaçam ve Sedir fidanini toprakla bulusturuldu. Programda fidan dikiminin yani sira izci oyunlari, ok atisi oyunu ve bilek güresi turnuvasinin yapilmasi ile tam bir senlik havasinda geçti. Program sonunda katilimcilara yemek ikrami yapildi.
ÇEKÜD Karaman Il Temsilcisi Süleyman Çelik; agaçlandirma sahasini küçük bölümlere ayirip ailelere kura ile dagittiklarini, böylece fidan dikiminden sonra bakim ve takibinin daha verimli olacagina kanaat getirdiklerini söyledi. Karaman Orman Isletme Müdürü Ismail Çelik’e, Agaçlandirma Sefi Özcan Kukkuk ve Merkez Sefi Ercan Sik’a katkilarindan dolayi tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284