Aticilik Trap-Skeet GençlikHaftasi Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Gençlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda gerçeklestirilen trap-skeet yarismalari sona erdi.

Aticilik Trap-Skeet GençlikHaftasi Müsabakalari Sona Erdi

 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Gençlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Fikret Ünlü Atis Poligonunda gerçeklestirilen trap-skeet yarismalari dereceye giren sporcularin belirlenmesinin ardindan sona erdi.
17 Mayis 2015 Pazar günü Fikret Ünlü Atis Poligonunda gerçeklestirilen yarismaya Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Iskur Il Müdürü Kenan Ates, Sube Müdürü Aslan Yildiz, sporcular ve çok sayida vatandas katildi.
Farkli kategorilerde kiyasiya rekabetin yasandigi yarismalar sonunda trap lisansli dalda; Ekrem Özgün 1’inci, Halil Özgün 2’inci, Akif Arslan 3’üncü, Amatör Trap Dalda; Sefa Barcatayim 1’inci, Oguz Bölek 2’inci, Erdogan Tankisi 3’üncü, Amatör Skeet Dalinda; Mustafa Oflaz 1’inci, Orhan Barcatayim 2’inci ve Mehmet Kaya 3’üncülük elde eden sporcular oldu.
Çekismeli ve bir o kadar da zorlu geçen müsabakalarda farkli kategorilerde toplam 65 sporcu mücadele ederken, müsabakalar sonunda bir konusma yapan Vali Murat Koca;” Hedefi on ikiden vurma deyimini mecaz anlamda kullaniyoruz ama bugün burada gözümüzle sahit olduk atilan hedefe kilitleniyorsunuz ve vuruyorsunuz tebrik ediyorum. Gençlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda da yarismalara katilan tüm sporculari ve müsabakalarda emegi geçen herkesi tebrik ediyorum” seklinde konustu.
Yapilan müsabakalarin ardindan dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Karaman Valisi Murat Koca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Iskur Il Müdürü Kenan Ates ve Sube Müdürü Aslan Yildiz tarafindan verildi.
Sampiyona günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284