Ayşenur Eslem Kara, Memnuniyet Anketi Ödülü’nü Aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla kurulan Gençlik Kamplarına katılan gençlerin memnuniyetlerini ölçmek ve değerlendirmek için yapılan ankete katılım sağlayanlara ödülleri dağıtılmaya başlandı.

Ayşenur Eslem Kara, Memnuniyet Anketi Ödülü’nü Aldı

2016 Yaz Dönemi Mersin Silifke Ekonomi Kampı (Deniz Kampı) memnuniyet anketine katılan öğrenciler arasından yapılan çekiliş sonucu Karaman Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ayşenur Eslem Kara birinci oldu.

Sonuçların açıklanmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret eden Kara, anketler sonucu birinci seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, kamp hakkında Kısacık’a bilgi verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen projelerde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Kara, sözlerine şöyle devam etti:

“ Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Tekrar olsa yine giderim. Özellikle kamp dönemi boyunca liderimiz bizimle çok yakından ilgilenerek her konuda yardımcı oldu. Kampta farklı bölgelerden yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu. Kampta en mutlu olduğum faaliyet ise düzenlenen gece etkinlikleri oldu. Gruplara ayrılarak yarışmalar yaptık, şarkılar söyledik ve tarihi yerleri gezdik. Her şey çok güzeldi. Bizlere böyle bir fırsatı sunan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza kendim ve arkadaşlarımın adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen tarafından memnuniyet anketi birincisi Ayşenur Eslem Kara’ya ödülünün takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2016, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284