Babalar Penalti Atislari Ile Stres Atti

Karaman Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu, Kemal Kaynas Stadyumu`nda düzenlenen etkinlikte babalari penalti ve serbest atis yarismasinda bulusturdu.

Babalar Penalti Atislari Ile Stres Atti
Karaman Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu, Kemal Kaynas Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikte babalari penalti ve serbest atis yarismasinda bulusturdu.
Yarisma öncesi minyatür kale maçla yarismaya isinan babalar sirasiyla penalti attiktan sonra korner, serbest ve orta sahadan atis yapti. Ögrenci velileri ile ögretmenlerin de katildigi yarismada Harun Görücüler birinci, Faruk Basoglu ikinci ve Celalettin Köroglu da üçüncü aldi. Program, Okul Müdürü Tanju Yildirim'in dereceye girenlere kupa, ödül ve madalyalari vermesi ve hatira fotografi çekmesi ile sona erdi.
Okul Müdürü Yildirim havalarin isinmasi ile degisik etkinlikleri düzenlemeye basladiklarini belirterek hedeflerinin ögretmenleri, ögrencileri ve velileri bir araya getirerek is ve ders yogunlugunun stresini atmak oldugunu söyledi. Yildirim, yogun ders trafiginin, sinavlara hazirlik sürecinin getirdigi manevi yorgunlugun sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle atilacagini dile getirerek, her anlamda basarinin ancak böyle gelebilecegini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284