Babaoglundan Bir Sampiyonluk Daha…

Ilimizde 17-20 Subat 2014 tarihleri arasinda yapilan küçük erkekler basketbol müsabakalarinda, Babaoglu Koleji salondan sampiyon olarak ayrildi.

 Babaoglundan Bir Sampiyonluk Daha…

Kazim Karabekir Spor Salonu’nda gerçeklestirilen maçlarla ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün, “Takimimiz, oynadigi bütün müsabakalari kazanarak ilimizde sampiyon oldu.
Basketbol takimlarimiz, her yil oldugu gibi bu yil da ipi gögüsleyen taraf oldu. Okulumuzun bünyesinde olusturdugumuz 4 basketbol takimimiz var. Bu takimlarimiz her yil bize sampiyonluk yasatiyor. Ayni turnuvada küçük kizlar basketbol takimimiz da il 2. si oldu. Biz, kurum olarak akademik basarida Türkiye’ nin zirvesindeki yerimizi korurken, ayni zamanda okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve satranç sporlariyla da hem egitim ögretimi destekliyor, hem ilimiz sporuna katki sagliyor, hem de bölge müsabakalarinda Karaman’i en iyi sekilde temsil ediyoruz. Babaoglu ailesi olarak ögrencilerimize ve ilimize spor alaninda hizmet etmeye devam edecegiz. Turnuvaya katilan diger okullarimiza, takimimiza, takimimizi hazirlayan ögretmenlerimiz, Nejdet Ünlütürk’e ve Faruk Uysal’a, ögrenci velilerimize ve turnuvanin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284