Başarılı Sporculardan Kısacık’a Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, atletizm ve wushu branşlarında düzenlenen Türkiye Şampiyonaları’nda dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

Başarılı Sporculardan Kısacık’a Ziyaret

Karaman’da yaşayan öğrenciler, başarılarına bir yenisi eklemeye devam ediyor. Türkiye Atletizm Federasyonu ve Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Antalya ve İstanbul illerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonlarında derece elde eden Karamanlı sporcular antrenörleriyle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve antrenörlerde hazır bulundu.

Antalya’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasına Karaman’dan katılan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Alihan Taşer, bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü olurken, İstanbul Ataköy’deki Aslı Çakır Alptekin Salonu’nda Turkcell sponsorluğunda düzenlenen Türkiye U18-U16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda 16 yaş altı 3 adım atlama ve sırıkla yüksek atlamada Nisanur Gürbüz ve sırıkla atlama kategorisinde mücadele eden Emine Akan Türkiye 2.’si oldu. Yine İstanbul’da düzenlenen U14 Türkiye Salon Atletizm Festivali mücadele eden Karamanlı sporculardan Sefa Akan 60 metre engelde Türkiye 2.’si, Rasim Elgün 200 metre erkeklerde Türkiye 5.’si ve 1000 metrede erkeklerde ise Türkiye 7.’si olarak Karaman’a madalya kazandıran sporcular oldu.

Karaman’a kazandırılan başarılı sonuçlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Kısacık,” Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda kazandığınız her başarı Karaman için önemli bir başarıdır. İnşallah bundan sonraki süreçte yapılacak şampiyonlarda sizlerle bir kez daha gururlanırız. Bu güzel başarıları bizlere yaşatan başta sporcularımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284