Basketbol Heyecani Bu Kez Sokakta Yasanacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen takim ruhuyla saglikli gelisim ve sosyal etkilesim için “3x3 Basketbol” Turnuvasi 18 Mayis 2015 tarihinde basliyor.

 Basketbol Heyecani Bu Kez Sokakta Yasanacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Gençlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda 18-21 Mayis 2015 tarihleri arasinda Aktekke Meydaninda 18 yas alti 3x3 basketbol turnuvasi düzenlenecektir.

Turnuva ile ilgili bilgiler veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Turnuvada 18 yas alti kategorisinde kadin ve erkekler sporcular yarisacak. Turnuvalar Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün koordinesinde Aktekke Meydaninda bulunan açik alanda yapilacak. Turnuva ile ilgili detayli bilgi almak isteyenler Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlügü Spor Servisinden gerekli bilgiyi temin edebilirler. Karaman’da büyük bir hareket getirecegi bir turnuva olacak. Senlik seklinde çok güzel bir aktivite olacak. Karamani’miza bir renk bir heyecan getirecek. Katilim ne kadar yüksek olursa Karaman için o kadar faydali olur" dedi.
Turnuvaya katilmak isteyen basketbol severler ayrintili bilgi için;
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü-Spor Servisi Birimi / Tel: 0338 213 1661
Basketbol Antrenörü – Yasemin Karabag / Tel: 0536 026 5253

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284