Bayan Bisikletçiler Sezonu Türkiye Birinci Olarak Kapatti

Basarilari ile Türkiye Bisiklet Sporunda söz sahibi olan Karaman ili 2013 sezonunda da büyük basarilara imza atmayi bildi.

 Bayan Bisikletçiler Sezonu Türkiye Birinci Olarak Kapatti

Alanya’da yapilan Sezon Sonu Kulüplerarasi Puanli Bisiklet yarislari ile Türkiye dereceleri sahiplerini buldu. Ocak ayinda Mersin ilinde yapilan yarislar ile baslayan 2013 sezonu zorlu mücadeleleri ile dikkat çekti.

Performans spor Kulübü Yildiz Bayan sporculari sezonu Türkiye birincisi, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü usta Erkek Takimi Türkiye ikincisi ve Karaman Belediyespor Büyük Erkek Takimi Türkiye üçüncüsü olarak tamamladi.
Bisiklet Il temsilcisi ve Bisiklet antrenörü Baris Ünlü, “Karaman Performans Spor Kulübü Bayan Bisiklet takimimiz Aybike Ünlü, Selver Sezer, Fatma Sezer ve Saliha Sezer’den olusmaktadir. Takimimiz zorlu bir mücadeleden sonra birinci olmayi basarmistir. Gençlik ve Spor Kulübü usta erkek takimimiz Baris Ünlü, Mesut Tekin, Özgür Özkan, Devrim Ardiç ve Abdullah Türkmen’den olusmaktadir. Gençlik ve Spor Kulübü Usta Erkek Takimimiz Alanya yarislarina giderken siralamada birinci sirada bulunmakta idi. Ancak yarislar sirasinda meydana gelen üzücü kazalar ve kazalara bizim sporcularimizin da karismalari puan hesaplarimizi bozmus ve Bolu Gençlik ve Spor Kulübünün bizi geçmesine neden olmustur. Karaman Belediye Spor Kulübü Büyük Erkek Takimimiz Ferhat Sezer, Emre Sahin, Vahit Saygin, Ahmet Akdilek, Ahmet Yurteri, Aslan Eren, Turgut Kafes, Ali Gülcan, Salih Yerli ve Mevlüt Erkan’dan olusmaktadir. Takimimiz Konya Torku Seker Spor ve Kocaeli Brisa Spor ile girdikleri zorlu mücadelede 3. olmuslardir. Karaman ili 2012 Londra Olimpiyatlarina ve 2013 Mersin Akdeniz Oyunlarina Ahmet Akdilek ile, Dünya, Avrupa ve Balkan sampiyonalarina Ferhat Sezer, Emre Sahin, Mevlüt Erkan ve Salih Yerli gibi sporculari ile katilarak bisiklet sporunda uluslararasi bir özellige sahip oldugunu ispatlamistir. Yurt içinde aldigi basarilar ile Karaman ili Türkiye bisiklet tarihinde yer almaktadir. su an çalismalarimiz 2016 Olimpiyatlarina hazirlik yönünde ilerlemektedir. Bayan sporcularimizdan 1 veya 2, erkek sporcularimizdan da 1 veya 2 sporcumuzu olimpiyatlara göndermek istiyoruz. Bu hedefler artik bizim için alisilmis hedefler olup, bundan sonraki hedeflerimiz bu organizasyonlarda dereceler elde etmektir. Yerel imkânlar ile sponsorsuz olarak yaptigimiz bisiklet sporunda bize destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz sayin Kasim Aydogdu Bey’e tesekkürlerimi sunmak istiyorum. Ara vermeden 2014 yilinin hazirliklarina basladik. Tüm sporcularima basarilar diliyorum ve almis oldugumuz kupalari tüm Karaman insanimiza hediye ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284