Belediye Spor Bisiklet Takimi Avrupa Sampiyonasina Hazirlaniyor

Karaman Belediye Spor Bisiklet takimi sporcularindan Ferhat Sezer ve Emre Sahin`in Almanya Milli Takimi ile Milli Takimimizin Antalya ilinde yapacaklari ortak kampina katildiklari bildirildi.

Belediye Spor Bisiklet Takimi Avrupa Sampiyonasina Hazirlaniyor
Bisiklet Il temsilcisi Baris Ünlü yaptigi yazili açiklamada; Belediye Baskani Sayin Kâmil Ugurlu’nun destek ve istekleri dogrultusunda 2012 sezonunda genç sporculari bünyesine alan Karaman Belediye Spor’un ilerleyen yillarda Karaman ilinde alt yapidan gelen sporculari bünyesine alarak daha da güçlenecegini belirtti.
2012 sezonunda yapilacak olan “Gençler Avrupa Sampiyonasi”nin ön hazirligi durumundaki Almanya Yarislarinin Karaman için ayri bir önem tasidigini ifade eden Ünlü, sunlari kaydetti:
“Karaman Belediye Spor Bisiklet takimi sporcularindan Ferhat Sezer ve Emre Sahin Almanya Milli Takimi ile Milli Takimimizin Antalya ilinde 5 Martta baslayan ve 20 Mart’ta sona erecek olan ortak kampa katildilar. Sporcularimiz Almanya Milli Takimi ile kamp sonunda Almanya’ya geçerek orada yarismalara katilacaklar. Çok büyük bir aksilik olmaz ise Belediye Spor bisiklet takimi sporcularimizdan en az bir tanesini Avrupa Sampiyonasi’nda izleme firsati bulacagiz. Bu hedef dogrultusunda yogun çalismalarimiz devam etmektedir. Karaman Belediyesi’nin, Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu Bey ile bisiklet sporu adina attigi büyük ve önemli adim sayesinde ilimizde yetisen önemli sporcularimizin Karaman adina yarismalari saglanabilecektir. Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’ya Karaman bisiklet camiasi adina tesekkür ederim. Milli sporcumuz Ferhat Sezer ve Emre Sahin’e de milli takim kampinda ve 2012 sezonunda basarilar dilerim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284