Belediye Spor Bisiklet Takimi Aydin Yarislarinda

2014 sezonunu Mersin yarislari ile açan ve Mersin yarislarini Türkiye 3.’sü olarak tamamlayan Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi, ayni basariyi tekrarlamak için sezonun 2. yarislarinin yapilacagi Aydin’a gitti.

Belediye Spor Bisiklet Takimi Aydin Yarislarinda

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafindan 14-16 Mart tarihleri arasinda düzenlenen Aydin Yol Yarislari bugün basliyor. 3 sporcusu Türkiye Olimpiyat Hazirlik Kamplarinda bulunan Karaman Belediye Spor Bisiklet takimimiz, Aydin yarislarinda da ilk üç siradaki yerini koruma mücadelesi verecek. Türkiye’den 20 civarinda takimin katilacagi yarislar her zaman oldugu gibi yine; Konya Torku Seker Spor, Kocaeli Brisa Spor ve Karaman Belediye Spor arasinda büyük mücadeleye sahne olacak.
Bisiklet takimimiza Aydin’daki yarislarda basarilar dileyen Karaman Belediye Spor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar: “Antrenör Baris Ünlü liderliginde Ferhat Sezer, Emre Sahin, Ahmet Yurteri, Hamza Yurteri, Gökay Akçetin, Aslan Eren, Sabri Yildirim ve Turgut Kafes ile yarislara katilan sporcularimizin form seviyeleri oldukça yüksek. Bizimle birlikte özellikle 2 takimin çekismeli mücadelesine sahne olacak Aydin yarislarinda takimiza güvenimiz tam. Bisiklet takimimizin bu yil da büyük basarilarin altina imza atacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284