Belediye Spor Bisiklet Takimi Türkiye Ikincisi Oldu

19-21 Ekim 2012 tarihleri arasinda Alanya’da yapilan 2012 yili sezon sonu kapanis yarislarinda Belediye Spor Bisiklet takimi Türkiye 2. olarak büyük bir basariya imza atti.

Belediye Spor Bisiklet Takimi Türkiye Ikincisi Oldu
29 Ocak 2012 tarihinde Alanya’da baslayan sezon 21 Ekim 2012 tarihinde yine Alanya’da yapilan yarislar ile sona erdi. Bu süre içerisinde Türkiye’nin birçok yerinde toplam 12 yarisa katilan Belediye Spor’lu bisikletçilerimiz, güçlü rakiplerinin önünde sezonu ikinci bitirmeyi basardilar. Türkiye birinciligini 135 puan ile Kocaeli Brisa Takimi alirken, Türkiye ikinciligini 77 puanla Karaman Belediye Spor, üçüncülügü 68 puan ile Konya Torku Seker Spor ve dördüncülügü Konya Il Özel Idare Spor aldi.
Konu ile ilgili açiklama yapan Belediye Spor Bisiklet Antrenörü ve Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü: “Karaman Belediye Spor olarak 2012 sezonu bizim açimizdan çok basarili geçmistir. Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi olarak; Nevsehir’de yapilan Türkiye Sampiyonasi’nda takimimiz Türkiye ikincisi olmayi basarmistir. Yine ayni yarista sporcularimizdan Ferhat Sezer, saate karsi yarislarinda Türkiye 3.’sü olmustur. Sporcularimizdan Emre Sahin ise Türkiye Sampiyonasi yol yarislarinda Türkiye 3.’sü olmustur. Sezonun genel klasmaninda ise takimimiz güçlü rakiplerinin önünde 2. sirada yer almayi bilmistir. 2012 sezonunda Sirbistan’da yapilan Balkan Sampiyonasi’na Türkiye’den katilan 6 sporcunun ikisini Karaman Belediye Spor vermistir. Hollanda’da yapilan Avrupa Sampiyonasi’na Türkiye’den katilan 6 sporcunun ikisi yine Karaman Belediye Spor’dan gitmistir. Son olarak Hollanda’da yapilan Dünya Sampiyonasi’na Türkiye’den katilan 3 sporcunun ikisi Karaman Belediye Spor formasiyla yarismistir. Karaman bisiklet sporu ve sporculari ile Dünya arenasinda kendisini göstermis ve büyük basarilara imza atmistir. Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’nun büyük destekleri ile kurulan Belediye Spor Bisiklet Takimi, 2012 sezonunda kendinden bekleneni vermis ve Karamanimizin ve Karaman Belediyemizin adini tüm dünyada duyurmustur. Genç ve yetenekli sporculardan olusan takimimiz 2013 sezonunda da büyük basarilara imza atmak istemektedir. Bize verilen destekler ile Türkiye, güzide bir bisiklet takimi kazanmis oldu. Bu bisiklet federasyonumuzun dikkatini çekmis ve Karaman Belediyesi bu davranisi ile birçok ile örnek olmustur” dedi.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284