Belediye Spor Gelecegin Futbolcularini Yetistiriyor

Karaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren Belediye spor kulübü her yil düzenlenen yaz futbol okullarinda gelecegin futbolcularini yetistiriyor.

Belediye Spor Gelecegin Futbolcularini Yetistiriyor

 

Karaman Belediye Spor Kulübü Baskani Haci Osman Ünüvar yaptigi açiklamada; Karaman Belediyesi Spor Kulübü olarak Futbol ve Bisiklet dallarinda hizmet veriyoruz. Bizim için altyapi çok önemli. Bu baglamda her yil degisik yas guruplarinda yaz futbol okulu açiyoruz. Kulüp olarak amacimiz; Bu çocuklarimizin hem ahlaki, hem de bedensel olarak gelisimlerini saglayip A-takimimiza sporcu yetistirmek ve karakterli birer kisi olarak vatanina, milletine faydali olmalarini saglamaktir” dedi.

Pazartesi, Sali, Çarsamba ve Persembe günleri 60 genç sporcu ile Gökkusagi spor tesislerinde çalismalarin yapildigini söyleyen Ünüvar: “Haftanin 4 günü antrenörümüz esliginde 1997-1998-1999-2000 ve 2001 yas gruplarindaki çocuklarimiza antrenman yaptiriyoruz. Onlarin gelisimleri için elimizden gelen bütün gayreti göstermekteyiz. Içlerinde çok yetenekli futbolcular var. Bu sporcular insallah Belediye sporun ve Karaman futbolunun gelecegi olacaklar. Ücretsiz düzenledigimiz bu organizasyonda sporcularimizin ulasimi yine belediyemiz tarafindan yapilmakta. 4 hafta önce basladigimiz çalismalarimiza Temmuz ayinin son haftasina kadar devam edecegiz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284