Belediye Spor Yönetiminden Kampa Moral Ziyareti

Karaman Belediyespor yönetimi yeni sezon hazirliklarini Ürgüp’te sürdüren futbol takimini ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Takimin antrenmanini izleyen yöneticiler, teknik heyetten takimin son durumu hakkinda bilgi aldi.

Belediye Spor Yönetiminden Kampa Moral Ziyareti
Yeni sezon hazirliklarini Nevsehir Ürgüp’te sürdüren Karaman Belediyespor’da yönetim, takimin kamp yaptigi oteli ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Aydin, Mehmet Bayrakçi ve Mustafa Kursun katildi. Takimin, kampta yaptigi antrenmanlari izleme firsati bulan yöneticiler, teknik heyetten takimin son durumu hakkinda da bilgi aldi.
Takima yapilan takviyeler ve geçen sezondan kalan oyuncularla birlikte iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar: “Yönetim kurulumuzla birlikte takimimizin kamp yaptigi otele gelerek teknik heyet ve oyuncularimiza moral vermek istedik. Bu sene iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu nedenle her bölgede alternatifli bir kadro olusturduk. Insallah emeklerimizin karsiligini ligde yakalayacagimiz basarilarla alacagiz” dedi.
Teknik direktör Kazim Nas ise, Kulüp yönetiminin gerçeklestirdigi ziyaretin kendilerine büyük moral verdigini söyleyerek: “Bu sene sampiyonluga olan inancimiz tam. Güzel bir sezon geçirerek, ligi hedefledigimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.
Karaman Belediye Spor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, daha sonra futbolcularla bir toplanti yaparak basarilar diledi ve Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’nun selamlarini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284