Belediye spor’un 2. Turdaki Rakibi Ankaragücü Oldu

Ziraat Türkiye Kupasi`nin nefes kesen heyecani, 24-25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak karsilasmalarla devam edecek. Ilimizi temsil eden Karaman Belediye spor’da, ön eleme turu ve 1. tur maçlarinda, güçlü rakiplerini eleyerek bu heyecani 2. tura kadar tasimayi basardi. Karaman Belediye spor’un 2. turdaki rakibi ise 2. lig takimlarindan MKE Ankaragücü oldu.

Belediye spor’un 2. Turdaki Rakibi Ankaragücü Oldu

"Ziraat Türkiye Kupasi Türkiye'yi Kucakliyor" slogani ile bu yil 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupasi 2. tur müsabakalari kurasi, bugün saat 14.00'te Milli Olimpiyat Komitesi Ataköy Olimpiyat Evi'nde çekildi. Kura çekiminde, Karaman Belediyesi’nin de içinde bulundugu 1. turdan yükselen 40 takim ile Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden 36, PTT 1. Lig'deki 19 takim ve Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarina katilmayan 13 ekip yer aldi. Çekilen kura sonucu MKE Ankaragücü ile eslesen Karaman Belediyespor, bu karsilasmayi deplasmanda oynayacak.
Toplam 108 takimin katildigi Ziraat Türkiye Kupasi 2. tur müsabakalari kura çekilisinde; seri basi olan 54 takim, diger 54 takim ile eslesti. Ziraat Türkiye Kupasi 2. tur müsabakalari 24-25-26 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve 54 takim 3. tur müsabakalarina katilmaya hak kazanacak.
3. Turda oynanacak 27 maçin ardindan 4. turda, 2013 - 2014 sezonunda Avrupa kupalarina katilan Galatasaray, Fenerbahçe (son sampiyon), Besiktas, Trabzonspor (son finalist) ve Bursaspor takimlari dahil olacak. 5. turda rakiplerini eleyen 8 takim gruplara kalacak ve çift devreli lig usulüyle heyecan devam edecek. Gruplarinda ilk ikiye giren takimlar çift maçli yari finalde final vizesi almaya çalisacak ve ardindan tarafsiz sahada zafere ulasan takim belli olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284