Belediyespor Lider Sever…

Bölgesel Amatör Liginde ilimizi temsil eden Karaman Belediye Spor, 11. hafta mücadelesinde deplasmanda oynadigi Mersin Büyüksehir Belediye Meskispor’u Erman’in 44. dakikada attigi golle 1-0 maglup etti.

Belediyespor Lider Sever…
BAL liginde mücadele eden Karaman Belediye Spor Bay olarak geçtigi haftanin sonunda bu hafta lider Mersin Büyüksehir Belediye Meskispor’a konuk oldu. 5. gurubun güçlü takimi Meskispor karsisinda etkili bir oyun ortaya koyan Karaman Belediyesi, ilk yarinin sonlarina dogru Erman’in buldugu golle sahadan galip ayrildi. 44. dakikada Erdal’in ara pasiyla ceza yayi önünde bulusan Erman, ceza sahasina girerken düzgün bir vurusla Meskispor kalecisini maglup etti.
Karsilasmanin ikinci yarisinda skoru koruyan ekibimiz sahadan 3 puanla ayrilarak puanini 14’e yükseltti. Lider devirme âdetine devam eden temsilcimiz deplasmandaki ilk galibiyetini de alarak yeni haftada büyük moral buldu. Daha önce Aksaray ve Çumra’yi da liderlikten eden Karaman Belediye Spor, 12. hafta mücadelesinde bu haftalik tayin ettigi lider Sarayönüspor’u konuk edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284